Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd.

  • China Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken Merrytek
Aantal werknemers 100~200
Export pct 90% - 100%

Inleiding

Focus op intelligente verlichtingscontrole en voortdurend innoverenIk heb het gedaan.

 

Over Merrytek.

Shenzhen Merrytek Technology Co. Ltd, opgericht in 2011 in Shenzhen China.We zijn toegewijd aan het onderzoeken van elektronische producten voor professionele verlichting en slimme besturing toepassingenOnze belangrijkste producten omvatten microwave- en PIR-verstuiveringssensoren, menselijke ademhalingsdetectie-sensoren, daglichtsensoren, DALI & 1-10V dimmable drivers, noodpakket, BMS & IOT-controles.

 

Waarom Merrytek?

Merrytek heeft een toonaangevend R&D-team met 75 ingenieurs, en bezit een pre-research team van 14 leden, tot nu toe hebben we meer dan 600 patenten in China en overzeese landen,waaronder 80 uitvindingspatenten.

 

Merrytek is de 1.stin de bewegingssensorindustrie die sensoren met automatiseringslijn produceren, worden alle processen van plug-in, assemblage, testen en verpakking automatisch voltooid,die de productie-efficiëntie en het gekwalificeerde tarief verhogen.

 

Alle Merrytek-producten worden 100% getest tijdens de productie, en nadat het product is verpakt, moet de monstertest worden uitgevoerd door OQC, om ervoor te zorgen dat elk product dat door de klant wordt ontvangen normaal kan werken.

 

Neem contact met ons op als u vragen heeft over Merrytek product, we zullen u snel binnen 24 uur in werkdagen antwoorden. Merrytek verkoopteam is in deze industrie meer dan 10 jaar ervaring,dienstverlening aan meer dan 1000 klanten wereldwijd, kunnen we u snelle en professionele service bieden.

 

Euro, Azië en Afrika markt:RayRaylei@merrytek.com

Amerikaanse en Australische markt: meiMay@merrytek.com

 

Kern Technologie Voordelen

 

1 Technologie voor het detecteren van bewegingen in de microgolven

Het is gebaseerd op het principe van het Doppler-effect en de 5,8 GHz-microgolf-detectietechnologie voor beweging.Merrytek heeft een reeks bewegingssensoren ontwikkeld die lange detectiegebieden tot 20 meter ondersteunen.Deze sensoren zijn de toonaangevende in onze industrie.

 

Typische producten:

20m detectiebereik: MC606V, MC601V, MC049V & MC046S.

Montagehoogte 15 m: MC054V

Bewegingssensor buiten (achtergrondgeluid): MC042S & MC042P

 

2 Technologie voor het detecteren van lichte bewegingen

Als enige ondersteuning voor het detecteren van grote bewegingen, wordt de magnetron gewoonlijk gebruikt op plaatsen waar mensen slechts een kort verblijf houden, bijvoorbeeld een gang, een trappengrot, een magazijn en een parkeerplaats.Merrytek gebruikt een zeer gevoelige magnetron en unieke programmering.In de eerste plaats is het belangrijk dat de microwave sensoren zeer lichte bewegingen, zoals het typen, kunnen detecteren en kunnen worden gebruikt in kantoor, keuken en toilet.

 

Typische producten: MC071S, MC034S,MLC40C-M

 

3Integratie van bewegingssensoren, LED-drivers en RF-modules

Als pionier in het integreren van technologieën van sensoren en LED-drivers,We zijn er trots op dat onze sensoren en stuurprogramma's de totale systeemkosten van armaturen hebben bespaard en de ontwikkeling van intelligente verlichtingscontrolesystemen hebben geleid..

 

Typische producten: MLC16C-PE,MLC18C-P3,MLC28C-PE, MLC28C-P, MLC12C-PD & MLC18C-PRF2

 

4Identificatie van kunstlicht en natuurlijk licht

Zoals altijd concentreert Merrytek zich op eenvoudige intelligente lichtoplossingen en verlichtingsinstallaties.We hebben met succes een diepgaande studie afgerond van onze gepatenteerde zelfadaptieve LED-drivers die kunstlicht en natuurlijk licht kunnen identificerenDaarom kunnen wij een uiterst kosteneffectieve en energiebesparende daglicht oogstoplossing voor kantoorgebruik leveren.

 

Typische producten: MLC40C-PA, MLC40C-PA2

 

5 Flikkervrije LED dimming technologie

De vervanging van traditionele gloeilampen en fluorescerende lampen door efficiëntere en langduriger LED-gebaseerde solid-state-verlichting (SSL) is een onmiskenbare trend in de verlichtingsindustrie.omdat SSL-armaturen rechtstreeks zijn aangesloten op een wisselstroombron, (in overeenstemming met de oude verlichting), is er een risico dat flikkerende frequenties van 100 Hz of 120 Hz kunnen optreden als gevolg van de schommeling van de aandrijvende wisselstroom op de uitgang van de voeding.Een flikker kan mensen ongemakkelijk maken., die hoofdpijn, stress en vermoeidheid veroorzaken, hoewel het menselijk oog de flikker niet kan detecteren.

 

Momenteel hebben de meeste dimbare LED-drivers flikkerproblemen (vooral PWM-typen) wanneer ze onder de 30% worden gedimmeld.De nieuw ontwikkelde flikkervrije dimming-technologie van Merrytek kan bijna alle flikker elimineren en zelfs wanneer het dimt tot 2%.

 

Typische producten: ML10C-PV, ML25C-PV en ML50C-PV2.

 

In de afgelopen jaren heeft Merrytek een reeks gepatenteerde en unieke producten ontworpen, waaronder de MC054V high bay sensor met een bevestigingshoogte van 15m,de MC034S lichtbewegingsdetectie sensor en de MC034S, daglicht oogsten LED-driver MLC40C-PA enzovoort. Lees en leer meer op de volgende pagina's.

 

 

 

 

Geschiedenis

2015 ga de certificatie voor ISO9001 over: de kwaliteitsbewakingssysteem van 2008

 

2014 vestig van de de GLC de globale verlichting van het verkoopbureau adviseurs Scandinavië ab in Kristianstad Zweden

 

2012 Merrytek-werd de fabriek bewogen in Nr 1 de Industriepark Fenghuang in Fuyong Shenzhen

 

2011 vestig verkoopbureau DING Elektronische Gmbh in Hamburg Duitsland


2010 werd de Technologieco. van Shenzhen Merrytek, Ltd opgericht in Shenzhen

Dienst

Aangezien een pionier in intelligente verlichtingscontrole, wij ontwerpen, veroorzaak en verkoop allerlei de sensoren en dimmable van de hoofd mulitifunctie bestuurders van de micorwavemotie. Naast van standaardproduct, leveren wij kwaliteitsoem en ODM ook sensoren en dimmable HOOFDbestuurders voor klant.

 

Wij kunnen de gehele oplossing van de verlichtingscontrole volgens de eis van klanten leveren. Meer dan 50 kan de intelligente oplossing van de verlichtingscontrole voor het volgende van toepassingen worden geleverd,

 

Gang

Trede goed

Kelderverdieping

Keuken

Benzinestation

Pakhuis

Klaslokaal

Balkon

Parkeerterrein

Bureau

 

De oplossing is zoals hieronder,

 

AAN-UIT- functie

Zet automatisch/weg volgens omringende lichte niveau en beweging aan

 

3-stap het verduisteren functie

Automatisch verduisterend (100%->low verduisteren level->off) volgens omringende lichte niveau en beweging.

 

Daglicht het oogsten

Pas automatisch productieniveau van luminaires volgens daglicht aan

Ons Team

Merrytek heeft verkoop 3 tems, nu 5 Technische teams en 3 naverkoopteams.

 

 

De verkoop van Merrytek, de Technische en Naverkoopteams zullen de professionele dienst aan cliënten aanbieden. Alvorens om het even welke orde te bereiken, Merryte-de verkoopteams communite volledig met cliënten voor hun die het eisen zullen, de producten kan ervoor zorgen door Merrytek worden aangeboden volkomen werken.

 

Tijdens productie, zullen de technische teams van Merrytek productieproces om controleren ervoor te zorgen de massaproduktiegoederen gekwalificeerd zijn.

 

Nadat de cliënten hun goederen krijgen, Merrytek-zullen de naverkoopteams technische ondersteuning op om aanbieden de producten correct te installeren of in werking te stellen.

 

De efficiënte, professionele en bevredigende dienst is ons doel.

 

China Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Laat een bericht achter